Imagini EXCLUSIVE // Femeia din Crocmaz, care ar fi fost răpusă de COVID-19, înhumată de săteni

03 Aprilie

Foto:

Femeia din Crocmaz, raionul Ștefan-Vodă, care ar fi murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 a fost petrecută astăzi pe ultimul drum. Un locuitor din Crocmaz a trimis pe adresa redacției noastre mai multe imagini video și foto de la înmormântare.

ssssssssssssssssssssAmintim că femeia decedată a fost trimisă la 1 aprilie să se trateze acasă din Spitalul din Ștefan-Vodă. În noaptea următoare aceasta a decedat din cauza complicațiilor provocate de simptome asemănătoare cu cele ale noului coronavirus. 

Autoritățile locale au așteptat ieri toată ziua medicii de la Chișinău să vină să preia probe pentru testul la COVID-19, însă până la miezul nopții așa și nu a venit nimeni. 

Primarul localității, Ion Veleșco, a declarat dimineață pentru DESCHIDE.MD că din toate autoritățile unicul care a răspuns apelurilor lui a fost șeful IGSU, MIhai Harabagiu, care a oferit echipamentul special pentru rudele care au participat la înmormântare și pentru cei care au pregătit ritualul. 

Femeia moartă la Crocmaz, înmormântată fără prelevarea probelor pentru COVID-19. Primarul: Cu așa atitudine nu mai scăpăm de virus

ssssssssssssssssss

Cu o zi mai devreme, încă o femeie a decedat în această localitate din cauza coronavirusului. Aceasta la fel a fost trimisă acasă să se trateze, iar ulterior a fost testată pozitiv la COVID-19 în Spitalul din Căușeni. În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie aceasta a decedat într-un spital din capitală. 

 

 
 
 

 
loading...
Sprijină echipa Deschide.MD cu o donație pe contul nostru de Patreon. Suntem recunoscători pentru ajutor și sustinerea pe care ne-o acordați.
× Aboneaza-te la fluxul de stiri Deschide.MD pe telefonul tau mobil
Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER