UPDATE // 14:51 // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, ne-a declarat că în urma impactului două persoane care se afla în automobilul Renault, șoferul și pasagerul, au fost transportați la spital. Ultimul se află în stare gravă, după ce a fost aruncat peste geam din automobil.

„Inițial poliția a fost anunțată despre faptul că în accident ar fi fost implicate trei automobile, însă la fața locului s-a stabilit că este vorba doar despre două unități de transport, un Mitsubishi și un Renault. Ambele automobile veneau din sensuri opuse, când șoferul  automobilului Mitsubishi, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a încercat să vireze la stânga pe strada Serghei Lazo,  a izbit violent automobilul Renault. În urma impactului, automobilul Renault a fost grav avariat, iar pasagerul a fost proiectat din automiobil pe geam. Dânsul a fost transoportat la spital în stare gravă. La spital a fost transportat și șoferul automobilului Renault”, ne-a spus Stati.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O mașină a fost transformată într-un morman de fiare, după ce a fost implicată într-un accident în lanț. Coliziunea a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:15, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, din centrul capitalei.

În accident au fost implicate trei automobile de marca Dacia, Mitsubishi și Renault. Din imaginile surprinse de un martor ocular, care le-a făcut publcie pe o rețea de socializare, se vede că una dintre cele trei automobile a fost practic distrusă în totalitate și a rămas blocată pe carosabil.

La fața loculu ia intervenit poliția și o ambulanță.

Știrea se actualizează.