Antreprenorul care a preluat construcția nefinisată pe strada Nicolae Costin 44/1 a blocat tehnica grea a primăriei boicotând lucrările de demolare.

Potrivit imaginilor făcute de un locatar din regiune, se vede cum un excavator al primăriei este blocat de mai multe mașini. În așa mod sunt boicotate lucrările de demolare a construcției nefinisate. 

„Antreprenorul se împotrivește să se conformeze dispoziției Primăriei dar până la urmă nu cred că va avea de ales. Mâine dimineață vom implica tehnica grea pentru a demola pereții din beton care au fost cobstruți”, a declarat vicepretorul Buiucani, Pavel Movilă.

Amintim că construcția ilegală începută pe strada Nicolae Costin 44/1 va fi, totuși, demolată. Angajații primăriei au dat buzna pe șantier pentru a opri lucrările, dar s-au pomenit cu o întreagă scenă din partea antreprenorului. Deși responsabilii au prezentat Dispoziția viceprimarului care dispune dărâmarea acesteia, agentul economic s-a opus vehement, astfel că spiritele nu au putut fi calmate fără intervenția poliției.

Detalii: (VIDEO, FOTO) Primăria își recuperează terenurile de pe Nicolae Costin 44/1. A început demolarea construcției ilegale