Inspectoratul Național de Patrulare a făcut publice noi imagini cu șoferul în stare de ebrietate care a fost urmărit azi de poliție pe traseul Chișinău-Hîncești.

Noi detalii despre cursa teribilistă de pe traseul Chișinău-Hîncești. Șoferul fugar era beat criță

NO COMMENT (VIDEO) // Teribilism în trafic pe traseul Chișinău-Hîncești. Momentul în care un șofer fuge de poliție

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a INP, în jurul orei 12:00, inspectorii de patrulare au observat la intersecția  străzii Sihastr cu șoseaua, din Chișinău, șoferul unui automobil care a neglijat semnalul de interzicerea a semaforului și se deplasa haotic.

Imediat ofițerii de patrulare au solicitat conducătorului auto să oprească mașina, însă cerințele legale ale polițiștilor au fost ignorate.

„Solicitându-i repetat să oprească automobilul deoarece pune în pericol participanții la traficul rutier, acesta și-a continuat drumul, iar în localitatea Molești, raionul Ialoveni, automobilul a fost stopat”, se arată în comunicat.

La volanul mașinii de afla un bărbat de 46 de ani, domiciliat în raionul Soroca. Fiind testat alcoolscopic, s-a constatat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.49 mg/l. Șoferul a fost condus la Inspectoratul de poliție Ialoveni pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.