Șoferul care a fost surprins astăzi cum fuge de agenții de patrulare pe traseul Chișinău a fost reținut de oamenii legii. Acesta era urmărit din Chișinău și a fost reținut într-o localitate din raionul Ialoveni, iar după ce a fost testat alcooscopic, s-a dovedit că era beat criță.

Un automobil a fost surprins în această după-amiază, de camera de bord a unui alt automobil, implicat în trafic în momentul în care s-a implicat într-o cursă teribilistă fiind urmărit de un echipaj al Insepctoratului Național de Patrulare.

Sursele Deschide.MD  ne-au comunicat că echipajele Brigăzii de Patrularea a INP Ialoveni-Hîncești au fost alertate de către colegii de la Chișinău despre faptul că șoferul unui automobil a ignorat somațiile polițiștilor și se deplasează cu viteză pe traseul Chișinău-Hîncești.

Oamenii legii au blocat traseul în apropiere de localitatea Gura Galbenei Hîncești cu ajutorul unui TIR, la intrarea pe serpantină,  însă vitezomanul a ocolit „barajul” și a continuat să gonească pe contrasens, apoi s-a întreptat din nou spre raionul Ialoveni, fiind oprit forțat de INP în apropiere de localitatea Molești, Ialoveni.

Fiind testat cu aparatul Drager, rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de alcool de 0.47 mg/l în aerul expirat.

Alexandru Cucereavîi, șeful Brigăzii de Patrulare a INP Ialoveni-Hîncești, ne-a spus că toate informațiile vor fi oferite de către ofițerii de presă, dar și că acest caz este documentat de către IP Ialoveni. De altă parte, reprezentanții IP Ialoveni ne-au anunțat că de fapt, cazul se află în gestiunea INP.

Totodată, este de menționat că pentru acțiunile sale, șoferul riscă să fie cercetat penal, dar și să rămână fără permisul de conducere.

NO COMMENT (VIDEO) // Teribilism în trafic pe traseul Chișinău-Hîncești. Momentul în care un șofer fuge de poliție