UPDATE // 21:50 // Contactată telefonic, Diana Fetco, purtătorul de cuvânt al IGP, ne-a comunicat că victima este un bărbat în vârstă de 54 de ani, iar cadavrul acestuia a fost depistat de către vecinul său care a și alertat poliția.

„Ca urmare a examinării cadavrului împreună cu medicul legist al SML Cantemir, s-a stabilit că decedatul careva fracturi, urme de maltratare şi semne de moarte violentă pe suprafaţa corpului său nu are. Pentru stabilirea cauzei decesului, cadavrul a fost expediat la sediul SML Cantemir. Cazul dat a fost înregistrat de către IP Cantemir, pentru examinare și primirea unei hotărâri, conform art.274 Cod de Procedură penală al R.Moldova”, a precizat Fetco.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit zăcând în propria locuință.  Descoperirea macabră a avut loc astăzi, în jurul orei 11:30, în orașul Cantemir.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Cantemir, dar și un medic-legist, care au depistat pe suprafața cadavrului semne de moarte violentă sub formă de echimoze în regiunea globilor oculari.

Cadavrul urmează a fi supus mai multor expertize pentru a fi stabilite cu exactitate cauza decesului.

Cel mai probabil bărbatul ar fi fost ucis în bătaie, însă oamenii legii nu au stabilit încă niciun suspect în acest caz.

Ofițerii de investigații din cadrul IP Centru urmează să stabilească toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și să identifice persoanele suspecte.