Un automobil de marca Dacia Duster al poliției a fost grav avariat după ce s-a ciocnit cu un automobil de marca Renault. Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada București, din centrul capitalei.

UPDATE // 13:50 // Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că în accident a fost implicată o mașină a Inspectoratului național de Patrulare, iar despre acest fapt poliția a fost alertată în jurul orei 12:50.

„La fața locului s-a stabilit că automobilul INP era condus de un șofer în vârstă de 26 de ani, și se deplasa pe strada Mihai Eminescu, când la intersecția cu strada București, s-a ciocnit cu un automobil de marca Renault, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 31 de ani”, susține Stati.

Stati a ținut să menționeze că pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru a stabili toate circumstanțele, dar și șoferul care se face vinovat de accident.Acesta riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare se vede că în urma impactului ambele automobile au fost avariate și au rămas blocate pe traseu.

Angajații Secției Accidente rutiere s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

sursa foto: Deschide.MD

sursa foto: Facebook.COM // Radu Polisciuc‎