Tânărul revenit din Italia și care după trei zile de carantină la domiciliu ar fi violat o adolescentă, a fost trimis să stea acasă. Decizia a fost luată astăzi de către magistrații de la Judecătoria Hîncești

Este vorba despre tânărul de 32 de ani, din localitatea Cioara, Hîncești, care a fost reținut săptămâna aceasta fiind suspectat că a jefuit și violat o adolescentă de 17 ani, după ce fiind revenit din Italia, a stat doar 3 zile în carantină. 

Contactată telefonic, Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, ne-a spus că acesta a fost dus astăzi în fața judecătorului de instrucție, după expirarea celor 72 de ore de la reținere, iar pe numele lui a fost eliberat un mandat de ares la domiciliu.

„Procuratura raionului Hîncești a solicitat plasarea învinuitului în arest preventiv pentru 30 de zile, însă magistrații au decis ca acesta să cercetat în arest la domiciliu”, a precizat Vieru.

Amintim că incidentul a avut loc în data de 21 martie curent, iar tânărul a fost reținut de polițiștii din Hîncești peste două zile. În urma percheziției la domiciliul acestuia, polițiștii au depistat și ridicat telefonul mobil care aparține victimei și automobilul cu care se deplasa.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă de la 5 până la 12 ani de închisoare.

Tânăr revenit din Italia a ieșit din carantină și ar fi violat o adolescentă, la Hîncești