Încă două decesuri în România din cauza COVID-19. Astfel, în total sunt înregistrate 14 cazuri de deces.

Ministerul Sănătății din România informează că, în această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani tranferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21/03/2020. Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

Al 14-lea deces a fost înregistrat în această după-amiază. Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020. Bărbatul suferea de obezitate.

Primele decese în România au început să apară duminică, 22 martie 2020. Așadar, în trei zile au murit 12 oameni în România din cauza coronavirusului SARS-CoV-2. Duminică au fost anunțate trei decese, luni, 23 martie, s-au dublat și au fost anunțate încă patru, iar marți, 24 martie, autoritățile au anunțat trei decese: unul dimineață, două în cursul după-amiezii și două seara.