Prima cursă charter a ajuns din Franța la Chișinău. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, organizatorul rutei, președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat că nu a putut sta deoparte, pentru că mulți ani în urmă și el am fost „unul din ei”.

Din păcate, politicienii moldoveni au nevoie de noi doar atunci când suntem statistică pentru PIB, când le aducem 1,5 miliarde de dolari pe an! Și atunci când au nevoie de voturile noastre că să se mențină la putere! Anume pe spatele nostru se ține economia Republicii Moldova în ultimii 20 de ani, noi am asigurat de fapt independența acestei țări. Știu asta mai bine ca oricine altul, toți cunosc câte milioane de dolari am adus eu personal și am investit în această țară”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el precizează că „Dodon și guvernarea lui de buzunar privește acești oameni ca pe un virus și s-a întors cu spatele la ei, se face că nici nu îi cunoaște”.

Regretul meu cel mare e că alte sute de moldoveni au rămas în aeroportul din Paris, pentru că nu au încăput în avion...”, a precizat el.