UPDATE // 18:52 // Oamenii legii au stabilit identitate celor două persoane care au murit în urma tragicului accident de la Bălți. Este vorba despre un motociclist în vârstă de 32 de ani și pasagera sa, o tânără de 19 ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un motociclist și pasagera sa au murit după ce s-au izbit frontal cu motocicleta într-un automobil de marca Mazda. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 16:20, pe centura de ocolire a municipiului Bălți.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc între un automobil de marca Mazda și o motocicletă de model Kawasaki înmatriculată în România.

„La voalnul automobilului se afla un șofer în vârstă de 28 de ani, orginar din raionul Rîșcani, care a ieșit la depășire și s-a ciocnit frontal cu motocicleta care venea din sens opus. În urma impactului, motociclistul, dar și pasagera sa, au murit pe loc”, ne-a spus Bețivu.

Reprezentntul IGP a ținut să menționeze că la moment se întreprind măsuri privind stabilirea circumstanţelor producerii accidentului şi stabilirii identităţii persoanelor decedate.

sursa video // Facebook.COM // Dorin Oca