O femeie și fiul său au fost reținuți de oamenii legii, după ce acum câteva zile au ucis un bărbat, iar cadavrul acestuia l-au ascuns în pământ, în spatele casei. Crima a avut loc în luna ianuarie în localitatea Drăsliceni, din raionul Criuleni.

Reprezentanții poliției locale, ne-au spus că este vorba despre un bărbat în vârstă de 43  de ani care locuia în aceeași casă cu o femeie în vârstă de 47 de ani, dar și cu fiul ei de 25 de ani. La începututl săptămânii curente, tânărul de 25 de ani l-a ucis pe bărbat cu o rangă metalică și, împreună cu mama sa, au ascuns trupul neînsuflețit. După ce au ascuns urmele crimei, dar și cadavrul, cei doi au fugit de la locul crimei.

Cadavrul a fost găsit ieri de către oamenii legii într-o groapă adâncă de aproximativ doi metri, în spatele casei din Drăsliceni, iar suspecții au fost reținuți într-o localitate din raionul Rîșcani.

Fiul femeii le-ar fi spus oamenilor legii că mama sa locuia în concubinaj cu victima. Dânsul a început să o agreseze verbal pe femeie, iar tânărul a sărit în apărarea mamei sale și i-a aplicat mai multe lovituri cu o rangă metalică.

După ce l-a ucis, tânărul împreună cu mama ar fi ascuns cadavrul într-o cameră din casă, după care l-au aruncat într-un beci unde a zăcut câteva zile, iar mai apoi l-au îngropat.

Oamenii legii au pornit o cauză penală în acest caz și urmează să stabilească toate circusmtanțele în care a fost comisă crima.