Cinci persoane au fost rănite, iar cinci automobile au fost avariate, dintre care o ambulanță, după ce au fost implicate în două accidente rutiere care au avut loc astăzi în sectorul Buiucani al capitalei.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschdie.MD că accidentul a avut loc în această dimineață pe pe strada Calea Ieşilor din Capitală, cu implicarea unei o ambulanţe care se întorcea de la o chemare.

„La fața locului s-a stabilti că o ambulanță de marca Ford s-a ciocnit violent cu un automobil de marca Opel. În urma impactului, patru pacienți din ambulanță, dar și șoferul Opelului au fost transportați la sptial cu diverse traumatisme. Urmează să stabilim toate circumstanțele în care s-a produs accidentul”, ne-a spus Stati.

sursa foto: Facebook.COM // ГБМ Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Cel de al doilea accident a avut loc la intersecția străzii Sfatul Țări cu strada 31 august, cu implicarea a trei automobile, dintre care unul s-a răsturnat, însă din fericire nu au fost înregistrate victime.

„Trei maşini au fost grav avariate, după ce un automobil marca Toyota a lovit un vehicul marca Hyundai, după care a fost proiectat într-un automobil parcat marca Ford. În urma coliziunii, automobilul marca Toyota a fost răsturnat”, ne-a spus Stati.

Oamenii legii cercetează ambele cazuri pentru a stabili toatecircumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferii care se fac vinovați.