UPDATE // 16:15 // Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii au reușit pe urme fierbinți să identifice și să rețină un suspect în acest caz. Făptașul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din aceeași localitate, care în timpul aduierilor și-a recunoscut vina. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal în conformitatea cu art. 145 alin. (2) lit. a),b),i),j) Cod Penal.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în această dimineață, într-o baltă de sânge, în locuința sa din localitatea Trifăuți, raionul Soroca.

Potrivit poliției locale, cadavrul victimei a fost descoperit de către vecinul său în această dimineață, în jurul orei 07:00, care a și alertat poliția.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Soroca, dar și un medic legist, unde au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani.

„Pe suprafața cadavrului au fost depistate mai multe semne de moarte violentă, inclusiv o plagă penetrantă în regiunea abdomenului”, ne-a spus un reprezentant al poliției.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs crima, dar și să identifice făptașul.