Stare de alertă la Bender, ieri-seara, după ce doi bărbați băuți au încercat să fugă de miliție și s-au baricadat într-un apartament. Aceștia amenințau că vor arunca în aer blocul de locuințe, însă au fost reținuți după ce apartamentul a fost luat cu asalt.

Presa din stânga Nistrului scrie că totul a început după ce trei persoane în stare de ebrietate au urcat într-un automobil cu care au accidentat alte două automobile, iar ulterior s-au izbit într-un copac. La fața locului au intervenit angajații așa-zisului minister al afacerilor interne de la Tiraspol. Unul dintre făptași a fost reținut, iar alți doi au reușit să dea bir cu fugiții.

Indivizii s-au baricadat într-un apartament, au blocat geamurile cu mobilă, iar în ușă au pus un frigider, dar și au dat drumul la gaz în apartament și amenințau că vor arunca clădirea în aer.

Apartamentul a fost luat cu asalt de către milițieni, după ce blocul a fost deconectat de la aprovizionarea cu gaz. Milițienii au tras focuri de armă pentru a-i reține pe cei doi, unul dintre ei fiind rănit.