Un angajat la Consulatului Ucrainei urmează să fie reținut de oamenii legii, după ce ar fi fost implicat înpreună cu un alt bărbat într-un caz de viol. Cei doi sunt suspectați că ar fi violat o adolescentă din Bălți, susțin sursele Deschide.MD.

Este vorba despre o adolescentă în vârstă de 17 ani, care ar fi fost violată de doi bărbați în vârstă de 37 și 38 de ani, în seara în seara zilei de marți, 4 februarie, în municipiul Bălți. Informația despre viol a fost confirmată pentru Deschdie.MD de către Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți.

Molceanov nu ne-a putut oferi mai multe detalii despre acest caz și a declarat că:

„În prezent se stabilesc toate circumstanțele, însă având în vedere faptul că victima este minoră, noi suntem obligați s-o protejăm prin lege. Alte detalii nu vă putem oferi la moment”, a precizat Molceanov.

De altă parte, sursele Deschide.MD apropiate anchetei, sub protecția anonimatului, ne-au comunicat că unul dintre cei doi bărbați a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Însă cel de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, încă nu a fost încătușat, dat fiind faptul că are imunitate diplomatică.

Aceleași surse au ținut să menționeze că acesta ar fi Alexandr Storojuc, consul în cadrul Consulatului Ucrainei în municipiul Bălți.