Un recidivist a fost reținut, după ce a înjunghiat un tânăr care a ajuns în secția de reanimare. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:06, pe o stradă din Municipiul Bălți.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un tânăr în vârstă de 30 de ani. Acesta a fost înjunghiat de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, care anterior a fost judecat pentru o comiterea unei altei infracțiuni.

„Un bărbat care a comunicat că un grup de persoane se bat pe o stradă din Bălți. La fața locului s-a deplasat un echipaj BRO, unde au stabilit că, în urma unui conflict, tânărul de 23 de ani i-a aplicat victimei o lovitură de cuțit în cutia toracică.  Victima, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a ajuns la spitalul municipal Bălți, unde a fost internată în stare gravă în secția de terapie intensivă”, ne-a spus Molceanov.

Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornită cauză penală pentru vătămare intenționată gravă a integrității corporale.