O tânără a ajuns pe mâna poliției, după ce a atacat un taximetrist cu un cuțit. Incidentul a avut loc în nmunicipiul Bălți, iar tânăra a recurs la acest gest, după ce ar fi refuzat să achite pentru călătorie.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți, ne-a spus că este vorba despre o tânără în vârstă de 19 ani, care în seara de 31 ianuarie curent, fiind în calitate de pasager într-un taxi, l-a atacat pe taximetrist cu un cuțit.

„Tânăra i-a aplicat o lovitură superficială cu cuțitul în partea dreaptă a semitoracelui, după ce între ea și taximetristul de 36 de ani s-a iscat un conflict din cauză că aceasta nu dorea să achite pentru călătorie”, ne-a spus Molceanov.

Oamenii legii au pornit în acest caz un proces penal în baza articolului 155 al Codului penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. Dacă vinovăția sa va fi demonstrată, aceasta s-ar putea alege cu o pedeapsă de până la 37 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.