UPDATE // 09:27 // Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru Deschide.MD și a declarat că cei doi tineri sunt internați în spital și sunt în afara oricărui pericol. Oamenii legii au pornit un proces penal pe acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele. Preventiv, s-a aflat că cei doi tineri fiind în stare de ebrietate, se aflau pe strada Independenței, când s-au apropiat de un trecător și i-au cerut o țigară. Între aceștia și persoana necunoscută s-a iscat un conflict, iar ultimul a scos un cuțit și i-a tăiat pe cei doi, după care a fugit de la fața locului.

Știrea Inițială

Doi tineri au ajuns la spital, după ce  au fost înjunghiați de o persoană necunoscută. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:00, pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei.

Preliminar se cunoaște că este vorba despre doi tineri de 18 și respectiv 19 ani, care imediat după incident, au fost transportați de urgență la spital având câte o plagă de cuțit în regiunea abdomenului.

Oamenii legii interprind măsuri pentru a identifica făptașul.