UPDATE // 20:38// Solicitat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că pruncul, un băiețel, însoțit de o foiță în care era menționată data de naștere a acestuia, a fost lăsat în unul din cărucioarele locatarilor de la intrarea într-un cămin familial. „Pruncul urmează să fie dus la o instituție medicală, iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru a fi identificați părinții acestuia”, a precizat Grosu. Totodată, s-a stabilti că bebelușul a venit pe lume la sfârșitul lunii decembrie anul trecut.

Știrea Inițială

Poliția Capitalei a fost alertată cu puțin timp în urmă despre faptul că un copil a fost abandonat în curtea unui bloc de locuințe din sectorul Buiucani al capitalei. La fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO.

O persoană a telefonat la serviciul 112 și a anunțat că în curtea unor blocuri de locuințe din sectorul Buiucani al capitalei, o persoană necunoscută a lăsat un cărucior cu un copil.

Sursele Deschide.MD ne-au comunicat că ar fi vorba despre un beberluș de numai două luni, iar în căruciorul în care se afla, persoana care l-a abandonat a lăsat un bilețel în care menționează că nu are nevoie de copil.