Unul dintre cei doi pasageri care au avut de suferit în urma accidentului de săptămâna trecută, de la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Lacului, s-a stins pe patul de spital. Acesta s-a aflat în comă mai bine de 4 zile. Totodată, șoferul vinovat de accident a fost eliberat din izolator și trimis în arest la domiciliu.

Tânărul de 20 de ani, imediat după accident, a fost transportat la spital stare extrem de gravă și a fost internat în secția de reanimare. Dânsul a suferit o traumă cranio cerebrală severă, fractura deschisă a femurului drept, dar și o fractură a oaselor de la piciorul stâng fiind în comă de gradul II.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că unul dintre cei doi tineri răniți în urma accidentului din noaptea de 15 spre 16 ianuarie, a murit pe patul de spital.

„Decesul acestuia a fost constatat ieri, 20 ianuarie, în jurul orei 16:00”, a precizat Stati.

Totodată, Natalia Stati, ne-a spus că dosarul cu privire la accident se află în gestiunea Procuraturii municipiului Chișinău, iar după ce au expirat cele 72 de ore, șoferul, care în momentul producerii accidentului se afla în stare de ebrietate la volan, a fost trimis în arest la domiciliu.

Amintim că, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, un șofer în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului unui automobil de marca Honda, iar automobilul s-a izbit violent într-un copac.  În urma impactului, doi tineri de 20 și 22 de ani au fost preluați de o ambulanță și transportați al spital. Ambele victime erau pasageri. 

Tânărul care se afla la volan a fost testat alcooscopic cu un aparat Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de  0,85 mg/l de alcool în aerul expirat.

Grav accident în Chișinău // Un tânăr băut și-a bușit Honda într-un copac. Un pasager - în comă