Bărbatul care în noaptea de anul nou a accidentat intenționat mașina în care se aflau soția sa și copilul lor de numai trei ani, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Chișinău. Se întâmplă după ce avocații învinuitului au atacat decizia Judecătoriei Strășeni, privind arestul în izolator pe un termen de 15 zile. Procurorii spun că vor contesta decizia Curții de Apel, potrivit tv8.md.

Între timp, femeia de 37 de ani și copilul ei sunt în continuare la spital, în stare mai bună. Săptămâna trecută, femeia femeia a suportat a doua intervenție chirurgicală de după cumplitul accident. Micuțul a fost deja transferat de la reanimare la ortopedie.

Accidentul s-a produs în noaptea de 1 ianuarie 2020. Femeia și copilul ei de trei ani se afla într-o mașină condusă de către o rudă. La un moment dat, automobilul a fost tamponat de un alt vehicul, la volanul căreia era soțul femeii, cu care se află în proces de divorț. Potrivit poliției, șoferul care a provocat accidentul a încercat inițial să fugă. Poliția a pornit un proces penal pe acest caz.

Detalii: Teribilism la Strășeni. A spulberat cu un Touareg mașina în care se afla fosta soție și copilul său