Trupul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit în această dimineață, în jurul orei 09:00, într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. Polițiștii din Orhei îl suspectează de crimă pe un alt copil în vârstă de 14 ani.

Mai multe detalii vezi aici: Mobilul crimei de la Orhei. Copilul de 12 ani a fost ucis pentru o platformă XBOX

Crima de la Orhei. IGP: Minorul reținut pentru 24 de ore

UPDATE // 11:56// Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, a confirmat informația și a declarat că nu poate oferi la moment mai multe detalii făcând trimitere la secretul anchetei.

„Cu mai multe detalii vom reveni, după ce vor fi stabilite toate circumstanțele exacte în care a fost comisă crimă”, a menționat Bețivu.

Știrea Inițială

Sursele Deschide.MD apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că victima este un copil de aproximativ 13-16 ani.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost lăsat să zacă în subsolul unui bloc de locuințe nefinisat. Medicii-legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă sub formă de plăgi.

Oamenii legii, pe urme fierbinți, au stabilit un suspect în acest caz. Este vorba despre un alt minor în vârstă de 14 ani, care împreună cu tatăl său au fost escortați la inspectorat pentru a fi audiați.

Polițiștii umrează să stabilească identitate victimei, dar și toate circumstanțele în care s-a produs crima.