Trei persoane au fost ucise cu sânge rece noapte trecută de către un tânăr venit în ospeție, iar ca să ascundă urmele, acesta a incendiat locuința în care se aflau cadavrele.

UPDATE // 11:22 // Potrivit surselor Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul,  victimile s-au dovedit a fi doi bărbați în vârstă de 40 și respectiv 44 de ani, dar și o femeie de 35 de ani.

„Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost găsite în această dimineață, în jurul orei 06:46, într-o casă cuprinsă de flăcări, din orașul Bălți. Medicii legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrelor mai mutle semne de moarte violentă”, susțin sursele.

Ulterior, pe urme fierbinți oamenii legii au stabilit că victimile au fost ucise cu sânge rece de către un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani, originar din stânga Nistrului.

Acesta este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, fiind cercetat conform art.145 alin.(2) Cod Penal al RM.

Preliminar, ofițerii de investigații au stabilit că, suspectul activează la o vulcanizare din Bălți, iar ieri-seara acesta a făcut cunoștință cu una dintre victime care l-a invitat în ospeție unde au consumat împreună băuturi alcoolice.

„Fiind în stare de ebrietate, între suspect și victime s-a iscat un conflict, iar acesta le-a lovit cu un obiect dur pe toată suprfața corpului, după care le-a tăiat beregatele și a incendiat casa”, ne-a mai spus interlocutorul nostru.