Reporterii Deschide.MD au intrat posesia fotografiei bărbatului din satul Mălăeştii Vechi, raionul Criuleni, care a împuşcat noaptea trecută trei persoane şi a luat ostatici, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice. Potrivit surselor Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, fotografia a fost făcută după ce bărbatul a fost dezarmat și reținut.

Nu cunoaștem încă motivul care l-a făcut pe bărbatul în vârstă de 62 de ani să-și împuște oaspeții, doi bărbați și o femeie, toți în vârstă de 54 de ani, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.
 
În același timp, potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență din Chișinău, două dintre cele trei victime în continuare sunt în stare gravă, însă stare de sănătate este stabilă.
 
Amintim că în gospodăria suspectului a fost depistată și ridicată o armă cu țeavă lisă, calibru 16mm, deținută ilegal, o grenadă de model F-1 dezasamblată (cu focosul scos), două încărcătoare pentru pistolul de model "Baikai 442", dintre care unul cu cinci cartușe, dar și 142 de cartușe în suport de plastic. Acesta mai deţinea şi două arme cu aer comprimat.

Pistolarul este cercetat penal pentru tentativă de omor, ameninţare și violenţă săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, pentru purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor, dar și pentru luare de ostatici.