Deputatul Iurie Reniță a intrat în posesia unor documente întocmite de compania Kroll, în care figurează nume noi din lista finală a beneficiarilor fraudei bancare. În documentele publicate de Reniță pe Facebook apar omul de afaceri Gabriel Stati și Irina Ulianovschi.

Anticorupție.md scria în 2018 anterior că Irina Ulianovschi deține un salon de frumusețe lângă hotelul „Nobil”, care i-ar aparţine lui Vlad Plahotniuc.

„În noaptea de Revelion “moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II, precum și o înregistrare sonoră de la parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării “aliansului” cu socialiștii lui Dodon. Nu aș fi postat aceste copii din lista finală a Kroll II, dacă actualul procuror general Alexandru Stoianoglo n-ar fi afirmat public că el nu a văzut niciun fel de listă și nu are suficiente motive să creadă că aceasta ar exista în realitate”, a scris Reniță pe pagina sa de Facebook.