Șeful Direcției Comerț și prestări servicii, din cadrul Primăriei capitalei, Marcel Zambițchi, și-a dat demisia, după ce a fost avertizat de către primarul general, Ion Ceban, de două ori, în privința caruselului erotic și a reptilei gonflabile instalate în PMAN ca puncte de distracție pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Potrivit serviciului de presă al Primăriei, în data de 16.12.19, Marcel Zambițchi a depus o cerere de concediu anual până în data de 10 ianuarie, concomitet în aceeași cerere solicită eliberarea sa din funcție în data de 11 ianuarie.

Amintim că, la început de decembrie, șeful Direcției Comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a fost avertizat de către Ion Ceban în privința unui carusel care afișa mai multe imagini cu femei dezgolite, la Târgul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). 

Detalii: Un angajat al primăriei riscă să fie demis. Cauza: Caruselul erotic din PMAN

După această avertizare Ceban l-a rugat pe Zambițchi să-și dea demisia benevolă, deoarece în Piața Marii Adunări Naționale mai apăruse un nou „punct de distracție”, mai exact o reptilă de mărimi mari, gonflabilă, care după părerile martorilor oculari era de-a dreptul „groaznică”.

Detalii: FOTO // O „reptilă” din PMAN provoacă demisii la Primăria Capitalei