Un șofer s-a tamponat într-un pilon la intersecția străzilor M. Eminescu și A. Sciusev din Chișinău. Accidentul s-a produs câteva momente în urmă.

Potrvit martorilor oculari șoferul s-a ales cu leziuni ușoare. Victime nu sunt. La fața locului urmează să ajungă Poliția și Ambulanța.

UPDATE: Potrivit Poliției, care a fost alertată în jurul orei 12:15, în accident au fost implicate 2 unități de transport: un automobil marca Skoda, la volanul căruia se afla un șofer de 38 ani și un automobil Mitsubisi, cu un șofer de 65 ani. În urma impactului la spital au fost transportați doi pasageri din automobilul Skoda, o femeie cu copil, și șoferul de la automobilul Mitsubisi, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Automobilul Skoda se deplasa pe str. Sciusev iar Mitsubisi pe str. M. Eminescu. În urma impactului automobilul Mitsubisi s-a proiectat într-un pilon.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și care din șoferi nu a respectat regulile de circulație rutieră. În dependență de leziuni, șoferu care va fi gasit vinovat va fi atras la raspundere conform legislației în vigoare.

Foto: Deschide.md