După ce a fost avertizat o dată de către primarul general al Capitalei, Ion Ceban, în ședința primăriei de pe 9 decembrie, șeful Direcției Comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, este rugat să-și dea demisia benevolă. Se întâmplă după ce în Piața Marii Adunări Naționale a apărut un nou „punct de distracție”, mai exact o reptilă de mărimi mari, gonflabilă, care după părerile martorilor oculari este de-a dreptul „groaznică”.

„Marcel Zambițchi, a treia saptamână vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favelă peste favelă. Fără пристройкэ și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevolă de luni”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Cu avertizări s-au ales și viceprimarul, Ilie Ceban, și secretarul, Talmaci Adrian.

Totodată, primarul i-a dat șefei interimare a Direcției Cultură, Stela Mitriuc, termen până pe 21 decembrie, când va fi lansat Târgul de Crăciun, „să facă regulă estetică și funcțională acolo”. 

Amintim că, Șeful Direcției Comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a fost avertizat anterior de către primarul capitalei, Ion Ceban, în privința unui carusel pentru copii care afișa mai multe imagini cu femei dezgolite, instalat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). 

Detalii: Un angajat al primăriei riscă să fie demis. Cauza: Caruselul erotic din PMAN

Foto: Сергей Добровольский via kp.md