Doi tineri de 18 şi 19 ani din Ialoveni au fost reţinuţi de poliţişti, după ce au bătut două persoane și le-au furat automobilul pe care l-au vândut cu 500 de euro. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 27 noiembrie, în parcarea din fața unui local de pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al captialei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, victimile ar fi declarat că au stat într-un local iar când au ieșit afară de ei s-au apropiat trei indivizi ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

„Suspecții le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, după care în mod deschis i-au deposedat de telefoanele mobile de model  „Samsung Note 4”, „Samsung Galaxy” și automobilul de model „Hyundai Getz”. Prejudiciul cauzat a fost estimate de către victime la 67 450 lei” se arată în comunicat.

Astfel în urma măsurilor întreprinse doi indivizi au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se aflau în stare de ebrietate iar automobilul l-au vândut într-o localitate din raionul Ialoveni la prețul de 500 de euro.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, aceştia riscă închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.