Tânărul de 20 de ani, din localitatea Săseni, care a apărut într-o înregistrarea video cum snopește în bătaie o minoră în vârstă de 15 ani, din cauza că ar fi furat o pereche de adidași, a fost dus în fața judecătorului de instrucție, iar pe numele lui a fost emis un madat de arest.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, ne-a spus că după ce și-a ispășit cele 72 de ore, săptămâna aceasta tânărul a fost dus la judecată, iar pe numele său magistrații au emis un mandat de arest pentru 15 zile.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganismul agravat, iar suspectul riscă între trei și șapte ani de închisoare.

Amintim că la poliție nimeni nu s-a adresat cu vreo plângere despre acest caz, totul a ieșit la iveală după ce pe rețele de socializare apărut un filmuleț în care tânărul o bate cu bestialitate pe minoră. Ulterior, după apariția înregistrării, poliția imediat s-a sesizat și a identificat victima și agresorul, dar și au luat toate măsurile de rigoare.

Mai multe detalii vezi aici: (VIDEO 18+) O minoră bătută cu bestialitate pentru furtul unei perechi de adidași.Ce spune poliția

Cazul minorei bătută cu cruzime, la Călărași. Agresorul este audiat și urmează să fie reținut

Ce spun consătenii despre minora și tânărul care a bătut-o cu brutalitate pentru adidași