Trei mașini au fost avariate, după ce un șofer a încercat să efectueze o manevră neregulamentară. Accidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 18:00, la ieșirea din orașul Strășeni.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Străşeni, ne-a spus că în accident au fost implicate trei automobile de marca Audi, Nissan și Renault, iar în urma impactului nu au fost înregistrate victime și nici persoane traumatizate.

„Preliminar, oamenii legii au stabilit că vinovat de accident se face șoferul automobilului Audi, un tânăr în vârstă de de 23 de ani.Acesta a încercat să facă o manevră neregulamentară şi a fost tamponat din spate de un Nissan, condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, automobilul Audi a fost lovit de un Renault condus de un şofer de 63 de ani și care venea din sens opus”, ne-a spus Vetcu.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul vinovat, în conformitate cu legislația în vigoare, riscă o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.