Un autotren care transporta o remorcă cu semințe de porumb s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe un câmp. Accidentul a avut loc în această după-amiază în apropierea municipiului Bălți.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă la IGP, ne-a spus că accidentul s-a produs în jurul orei 15:10, pe traseul R-6 Sângerei-Bălți.

„Șoferul autotrenului de marca Iveco Stralis, un bărbat în vârstă de 42 originar din Soroca, nu s-a isprăvit cu conducerea, iar camionul a părăsit partea carosabilă s-a tamponat în copac. În urma accidentului, șoferul a fost transportat la spitalul municipal Bălți”, ne-a spus Bețivu. 

Potrivit martorilor oculari, care au publicat pe o rețea de socializare mai multe imagini de la fața locului, accidentul s-ar fi produs după ce una dintre roțile autotrenului ar fi explodat din mers.

La fața locului a intervenit o ambulanță, dar și un echiăpaj de descarcerare. Autorul imaginilor mai susține că șoferul autotrenului a scăpat cu viață.

Sursa foto: Facebook.COM // Виталий Кусурсуз‎