Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit la spital, după ce și-a tras un glonte în cap în timp ce se afla la un TIR. Tragedia a avut loc ieri, 3 decembrie, în jurul orei 16:00 pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

Sursele Deschide.MD, sub protecția anonimatului, ne-au comunicat că aseara bărbatul a venit la TIR-ul MAGNUM din sectorul Botanica, de unde a luat o armă sportivă și mai multe gloanțe, apoi s-a dus să tragă la țintă, însă la scurt timp s-a împușcat în cap.

„În sală acesta se afla împreună cu un responsabil din cadrul clubului când s-a produs tragedia. Ultimul urmărea prin binoclu cum bărbatul nimerea în țintă dintr-o armă sportivă. Ulterior, după ce a tras aproximativ 49 de gloanțe la țintă, bărbatul și-a efectuat o împușcătură în cap. Imediat la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a murit pe patul de spital la scurt timp după internare”, ne-a spus sursa.

La fața locului a intervenit poliția care a stabilit că preliminar ar fi vorba despre un caz de suicid. Bărbatul suferea de o boală și ar fi lăsat mai multe mesaje de adio pentru prieteni, rude, dar și pentru un medic căruia i-ar fi scris că tratamentul nu-l mai ajută.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația și a declarat că pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.