Un bărbat a fost ucis în bătaie de către concubinul gelos al unei femei cu care victima consumase alcool. Cazul a avut loc în noaptea de 30 noiembrie, iar cadavrul a fost descoperit în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 13:46, într-o casă din localitatea Jora de Jos, din raionul Orhei.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 44 de ani, care sâmbătă trecută, a venit în ospeție la o femeie în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar spre seară acasă a venit și concubinul femeii.

Din cauza geloziei, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 42 de ani, i-a aplicat oaspetelui mai multe lovituri cu pumnii și picioarele și l-a lăsat să zacă la podea, iar ulterior a luat-o pe femeie și au plecat de acasă.

A doua zi, când femeia a revenit acasă, a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului și a rugat un vecin să anunțe poliția.

Potrivit reprezentanților IP Orhei, pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru omor intenționat, iar concubinul femeii a fost reținut pentru 72 de ore.