Au apărut noi detalii despre tragedia care s-a produs astăzi în localitate Măcărești, din raionul Ungheni, unde o tânără gravidă a murit la spital, după ce a fost lovită de un automobil, la volanul căruia se afla un tânăr fără permis de conducere. Potrivit oamenilor din localitate, femeia era mamă a doi copii și lucra la liceul din localitate, iar soțul său este angajat al Poliției de Frontieră.

Oamenii din localitatea ne-au spus că tragedia s-a produs când femeia se întorcea de la spital unde a făcut niște investigații medicale, iar șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

„Venea de la spital unde a făcut niște investigații medicale și a fost lovită de un automobil la volanul căruia se afla un tânăr de la noi din sat. Nu știu cum s-a întâmplat accidentul, dar lumea din sat zice că el mergea cu viteză. Era o femeie cumsecade, lucra ca psiholog la liceul din localitate, iar soțul ei lucrează la Poliția de Frontieră. Creșteau împreună doi copii și-l așteptau pe cel de-al treilea. Ea era însărcinată în cea de-a 35-a săptămână”, ne-a spus o femeie din satul Măcărești, dar care a cerut să nu-i divulgăm identitatea.

Potrivit poliției locale, femeia traversa strada la o distanță de aproximativ 500 de metri de la trecerea pentru pietoni când a fost lovită de un Volkswagen. În urma impactului, victima a fost transportată la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar aceasta a murit pe patul de spital la scurt timp după internare.

FOTO // Primele imagini de la tragedia din Ungheni. Volkswagen-ul era condus de un tânăr de 19 ani

Tragedie la Ungheni. Un șofer fără permis a lovit mortal o tânără gravidă