Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce noaptea trecută a fost înjunghiat într-un bar din orașul Ceadîr-Lunga. Atacatorul a fugit de la fața locului, iar acum este căutat de oamenii legii.

UPDATE // 13:17 // Potrivit reprezentanților poliției locale cazul a avut loc în barul „Scorpion”, iar atacatorul ar fi rănit două persoane: tânărul care a ajuns în stare gravă la spital, dar și pe un  alt client al localului. Ultimul a fost rănit la picior.

Atacatorul a fost încătușat pe urme fierbinți, acesta diovedindu-se a fi un locuitor al orașului Ceadîr-Lunga, în vârstă de 29 de ani, care anterior a fost judecat. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Știrea inițială

Solcitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din localitatea Cazaclia.

„Noaptea trecută, în timp ce se afla într-un bar din proximitatea parcului din orașul Ceadîr-Lunga, din motive încă necunoscute de anchetă, a fost atacat cu un cuțit de către un alt client al localului. Bărbatul i-a aplicat trei lovituyri de cuțit în partea stângă a cutii toracice, după care a fugit dfe la fața locului într-o direcție necunoscută. Victima a fost transportată de urgență la spital, în stare gravă, unde se află sub supravegherea medicilor”, ne-a spus Bețivu.

Reprezentantul IGP a ținut să menționeze că polițiștii au stabilit identitatea atacatorului, iar în prezent se interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia. Individul urmează să fie reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost intentat un proce penal pentru tentativă de omor.