Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce a au fost implicate în două accidente rutiere care au avut loc noaptea trecută în raioanele Orhei și Drochia. În primul caz este vorba despre un pieton care a fost lovit de un automobil a căuri șofer a dat bir cu fugiții, iar în cel de al doilea caz este vorba despre două persoane care au ajuns cu dubița într-un copac.

Potrivit poliției, primul accident a avut loc  în apropierea satului Mana, din raionul Orhei. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din localitatea Lucașeuca, același raion, a fost lovită de un automobil necunoscut a cărui șofer a fugit de la fața locului. În urma impactului, pietonul a decedat pe loc și a fost lăsat să zacă pe traseu. 

Oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru identificare șoferului, dar și a unității de transport.

Cel de al doilea accident a avut loc în jurul orei 22:30, pe traseul R-12, în apropiere de localitatea Pelinia, din raionul Drochia, după ce șoferul unei dubițe de marca Mercedes a pierdut controlul volanului, iar aceasta a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, două persoane au fost descarcerate dintre fiarele contorsionate și transportate de urgență la spital.