Trupul neînsuflețit al unui bărbat împușcat în cap a fost găsit în această după-amiază în portbagajul unui microbuz. Unitatea de transoport era abandonat într-un câmp din proximitatea localității Lăpușna, din raionul Hîncești.

Noi detalii despre bărbatul împușcat, la Hîncești. A fost ucis de un cioban și un minor de 14 ani

UPDATE // 21:00 // Surse apropiate anchetei, din cadrul Procuraturii Hîncești, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că nu este vorba despre un caz de suicid, dar despre un omor.

„Nu se cunoaște dacă bărbatul a fost împușcat cu arma care era lângă cadavrul, dar nici dacă arma îi aparține”, ne-a spus interlocutorul.

Totodată, aceleași surse ne-au mai spus că bărbatul este originar din localitate Lăpușna, nu dețin e permis de port armă, iar anterior s-ar fi ocupat cu braconajul.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor, iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru identificare bănuitului.

Știrea se actualizează

Preliminar se cunoaște că este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani. Acesta era într-un microbuz de marca Ford Tranzit. Medicii legiști au stabilit că decesul acestuia a survenit în urma unei împușcături în regiunea capului.

În portbagaj, lângă cadavru, se afla și o armă cu ţeavă lisă de model Toz.