Un tânăr a murit după ce aseară a fost înjunghiat în spate de către un bărbat în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei.

UPDATE // 14:41 // Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că omorul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:30 pe strada Ion Pelivan din sect.Buiucani.

„Imediat la fața locului a fost orientat un echipaj al poliției care a stabilit că la adresa indicată a avut loc un conflict între 2 bărbați , de 23 și respectiv 56 de ani , iar în consecință bărbatul de 56 de ani i-a aplicat tânărului o plagă in regiunea abdomenului cu un obiect ascuțit. În urma traumelor primite victima de 23 de ani a decedat. Pe cazul dat a fost inițiată o cauza penală”, ne-a spus Scripnic.

Scripnic a ținut să mai adauge că de fapt crima ar fi avut loc într-un apartament de pe adresa sus indicată și că totul ar fi pornit din cauza unui conflict mai vechi care a existat între cele două persoane.

Știrea Inițială

Victima s-a dovedit a fi un în vârstă de 23 de ani. Dânsul a fost înjunghiat în spate de către un bărbat în vârstă de 56 de ani cu care consumase băuturi alcoolice, după ce între ei a izbucnit un conflict.

 

Ulterior, bărbatul a fost încătușat de către polițiști și reținut pentru 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău.

Terenti Afanasie, șeful interimar a IP Buiucani, nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi mai multe detalii despre acest caz.

Totodată, surse din cadru IGP ne-au comunicat că pe acest caz fost pornită o cauză penală pentru omor, iar dacă i se va demonstra vinovăţia făptașul riscă de la 10 până la 15 ani de puşcărie.