Bărbatul care apare în imagini este căutat de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din incinta Gării Auto Nord în momentul în care ia o geantă, lăsată pentru câteva momente fără supraveghere, după care se face nevăzut.

Polițiștii au fost alertați în privința cazului dat pe data de 23 septembrie, de către o femeie de 42 de ani. Aceasta a comunicat că a fost deposedată de bunuri în timp ce își aștepta rutiera în incinta Gării Auto Nord.

Potrivit victimei, în geantă se aflau laptop-ul de model „HP 255 G4” și mai multe acte, fapt prin care i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 5.300 de lei.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală pentru furt, în cadrul căreia sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire penală. Dacă va fi identificat și găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 2 ani.

În acest context, oamenii legii solicită persoanelor care l-au recunoscut sau deţin careva informaţii despre identitatea şi locul aflării acestuia, să informeze Poliţia la numărul de telefon: 078 494 155. 

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Sursa: realitatea.md