În urma accidentului produs ieri, la Buiucani, la instituțiile medicale au fost transportate 28 de persoane, inclusiv doi copii. 10 persoane au rămas internate în spital, a informat Sergiu Golovaci, șeful adjunct al IGSU.

Șoferița automobilului circula fără permis de conducere și avea 130km/h, spun forțele de ordine. Aceasta a fost depistată de mai multe ori în trafic în stare de ebrietate. Femeia a fost anterior închisă în penitenciarul nr.7-Rusca pentru un termen de șase luni.

Pe numele ei au fost intentate 5 dosare penale și 43 de procese verbale contravenționale pentru diverse încălcări în trafic.

Aseară, șoferița automobilului a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Forțele de ordine spun că acul vitezometrului s-a oprit la 130km/h. Bărbatul decedat avea 33 de ani.

Potrivit poliției, mașina a fost supusă astăzi unei expertize tehnice. Totodată, reprezentanții IGP au anunțat că femeia de 34 de ani a fost depistată în trafic în stare avansată de ebrietate de mai multe ori.

Actualmente, zece persoane rămân în continuare sub supravegherea doctorilor. Printre victimele este şi şoferiţa automobilului, care ar fi intrat în plin în troleibuz. Femeia de 33 de ani este internată la terapie intensivă.