Doi tineri au murit, după ce motocicleta cu care se deplasau a intrat viiolent într-un automobil. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 04:25, în apropiere de localitatea Talmaza, din raionul Ștefan Vodă. În urma impactului, motocicleta a fost distrusă în totalitate, iar automobilul a fost grav avariat și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.

Corina Repeșciuc, ofițerul de presă al IP Ștefan Vodă, a declarat pentru Deschide.MD că este vorba despre doi tineri în vârstă de 25 și 26 de ani, originari din localitatea Talmaza.

Aceștia se deplasau cu viteză excesivă și s-au bușit cu motocicleta într-un automobil care venea din partea opusă.

„Cei doi tineri se deplasau cu o motocicleta de model „HERACLE-350” fără număr de înmatriculare pe un drumul de acces spre satul Talmaz. Motociclistul, tânărul în vârstă de 25 de ani, fără permis de conducere, având exces de viteză s-a izbit violent într-un automobil de marca „HIUNDAI -MATIZ”, la volanul căruia se afala un bărbat în vârstă de 65 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului, cei doi tineri au murit pe loc, iar șoferul automobilului a fost transportat în stare gravă la un spital din capitală”, ne-a spus Repeșciuc.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și dacă cei doi erau în stare de ebrietate.