Un BMW a fost transformat într-un morman de fiare, după ce șoferul a pierdut controlul, iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Trușeni, din municipiul Chișinău.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă la Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, la ieșirea din localitatea Trușeni.

„Șoferul unui BMW, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a pierdut controlul volanului iar automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament, iar mai apoi a fost proiectat într-un stâlp. În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerul său au fost preluați de o ambulanță și transportați de urgență la spital”, ne-a mai spus Stati.

Purătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a mai ținut să adauge că pe cazul dat a fost pornită o anchetă, iar în dependență de leziunile cu care s-a ales pasagerul său, va fi luată  o hotărâre conform legislației în vigoare.

Imaginile cu BMW-ul avariat au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar potrivit autorului, șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

sursa foto: Facebook.COM // Dorin Boj

sursa foto: Facebook.COM // Daria Rusetcaia