Mai multe persoane au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau a fost lovit de un TIR. Accidentul a avut loc cu puțint timp în urmăă, pe traseul M-5, în apropiere de localitatea Negrești din raionul Strășeni.

UPDATE // 13:11 // Potrivit reprezentanților IP Strășeni, la fața locului s-a stabilit că, preliminar, vinovat de accident se face șoferița care se afla la volanul atuomobilului Dacia, în vârstă de 41 de ani. În urma impactului, atât ea, soțul său, dar și copii acestora, doi gemeni de 3 anișori și un alt copil de 7 ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

„Șoferița care se afla la volanul automobilului Dacia având intenția de a vira la dreapta nu a ținut cont de viteza de deplasare și sa tamponat în autotractorul  care se afla în intersecție. În urma impactului persoanele care se aflau in autoturismul Dacia au fost preluate de ambulanță,doi adulți și trei minori”, ne-a comunicat un reprezentat al IP Strășeni.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor preliminare, în accident a fost implicat un TIR de marca MAN și un automobil de marca Dacia Logan. În urma impactului, Logan-ul a fost grav avariat și a rămas blocat pe carosabil.

La fața locului a intervenit poliția, dar și o ambulanță pentru a acorda ajutor medical persoanelor care se aflau în Logan.