Un bărbat este căutat de poliție, după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere cum a furat telefonul mobil al unei angajate a unui local din capitală.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, oamenii legii sunt în căutarea bărbatului din imagini, fiind suspectat de furt. Acesta a furat un telefon mobil de model ”Xiaomi Redmi Note 4X”, de pe masa de la terasa unui local, ce aparține unei tinere în vârstă de 18 ani.

„Conform primelor informaţii documentate, tânăra activează în localul dat și pentru câteva minute a lăsat telefonul fără supraveghere pe masa de la terasă. Ulterior individul s-a apropiat de masă și a sustras telefonul mobil, pricinuind o pagubă materială victimei în valoare de 5 500 lei. Persoanele care l-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 0 68409074. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată”, se arată în comunicat.

Suspectul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.