Au apărut noi detalii despre tragedia care s-a produs astăzi în localitatea Mileștii Mici, din raionul Ialoveni. La fața locului, polițiștii au stabilit că, de fapt, câinele a atacat două minore. Una în vârstă de 7 ani a scăpat cu viață, iar alta, în vârstă de 4 anișori, care din nefericire a murit.

„Cele două surori, în vârstă de 7 și respectiv 4 anișori, se aflau în curtea bunelului, când unul dintre cei doi câini de rasă ciobănesc german pe care îi avea acesta, a rupt lanțul și le-a atacat pe copile. Animalul a mușcat-o pe fetița de 4 anișori, iar sora sa mai mare a fugit în stradă și a chemat vecinii să o salveze, însă a fost prea târziu. Câinele a mușcat-o în regiunea capului, iar din cauza mușcăturilro fetița a murit”, ne-a spus un reprezentat al IP Ialoveni.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, ne-a spus că la fața locului au fost solicitați reprezentanții ANSA, dar și un psiholog din cadrul IP Ialoveni

Totodată, angajații IP Ialoveni pe acest caz au inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.