Un microbuz s-a răsturnat, după ce a fost implicat într-un accident în lanț provocat de un automobil de marca Mistubishi Colt. Impactul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08:37, la intersecția străzii Mihai Eminescu cu strada Mihail Kogîlniceanu, din sectorul Centru al capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul în lanț a avut loc cu implicarea a trei automobile de marca Mitsubishi, Volkswagen și Toyota, iar vinovat se face șoferul unuia dintre cele trei automobile, o femeie în vârstă de 59 de ani, care a trecut la culoarea roșie a semaforului.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj a secției documentare accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău care au constatat că un automobil de marca Mitsubishi a lovit un microbuz cde marca Volkswagen. În urma impactului acesta a fost proiectat într-un alt automobil de marca Toyota, iar ulterior s-a răturnat pe carosabil. La volanului automobilului Mitsubishi se afla o femeie în vârstă de 59 de ani, iar microbuzul era condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. S-a stabilit că emeia a intrat în intersecție la culoarea roșie când a lovit microbuzul. Din fericire, accidentul s-a soldat fără victime și persoane traumate, iar femeia și-a recunoscut vina”, ne-a spus Stati.

Stati a mai adăugat că aceasta urmează să se aleagă cu o amendă în mărime de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.