Locatarii unui bloc din sectorul Botanica au alertat în această dimineață poliția și pompierii, după ce o mașină de teren a fost cuprinsă de flăcări. Din nefericire, până la venirea pompierilor, automobilul a fost făcut scrum.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:00, în curtea unui bloc de locuințe de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica.

„La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Botanica, dar și un echipaj al pompierilor, însă din nefericire, automobilul de marca Toyota Land Cruiser a fost distrus de flăcări în totalitate. Prel8iminar, s-a stabilit că proprietarului acestuia, un bărbat în vârstă de 32 de ani, i-a fost creat un prejudiciu de peste 200 000 de lei”, ne-a spus Stati.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incendiu, iar în urma unor expertize de laborator se va stabili dacă acesta a fost incendiat intenționat, sau dacă a fost vorba despre un scurt circuit.

sursa foto: Facebook.COM