Două persoane au decedat, iar altele șapte au ajuns la spital, după ce un microbuz înmatriculat în R.Moldova s-a izbit frontal într-un TIR. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:30, în localitatea Uileacu de Criş, județul Bihor, din România

Coliziunea s-a petrecut după ce şoferul microbuzului s-a angajat într-o depăşire fără a se asigura și s-a izbit frontal cu TIR-ul care venea din partea opusă. Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei Aleşd şi Detaşamentului 1 Oradea, dar și  un echipaj de descarcerare care a scos trupurile neînsuflețite a doi bărbați dintre fiarele contorsionate ale microbuzului.

Conform unui comunicat al ISU Crişana, în microbuz se aflau opt persoane, toate din Republica Moldova. Dintre acestea, două au murit. Celelalte şapte victime, între care şi o persoană din TIR, transportate la spital, au vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani. E vorba de şase bărbaţi şi o femeie.

sursa foto: ISU Crișana

sursa foto: Ирина Трофимова